13 Ocak 2015 Salı

sesliyebak.com avrupan turkiyen, sitesi

sesliyebak.com

16 yorum:

  1. sesliyebak avrupanin turkiyen engiuzel sitesi

    YanıtlaSil
  2. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Denktaş'ın Mezarını Ziyaret Etti

    YanıtlaSil
  3. Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Günay Özdemir, tartıştığı babası 58 yaşındaki Nihat Özdemir'i bıçaklayarak öldürdü.

    YanıtlaSil
  4. Alman yönetici, transfer gündeminin en gözde isimlerinden İlkay Gündoğan ve Marco Reus'un durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

    YanıtlaSil
  5. Görmez: "Meydana Gelen Her Hadise Başka Dünyalarda İslam'a Düşmanlar Yetiştirmeye Başlamış Oldu"

    YanıtlaSil
  6. Serbest piyasada gün sonu itibarıyla 2,2796 TL’den alınan dolar 2,2802 TL’den satılırken, 2,6888 TL’den alınan Euro’nun satış fiyatı ise 2,6898 TL olarak gerçekleşiyor.

    YanıtlaSil
  7. ürk edebiyatının ünlü yazarlarından Yaşar Kemal, hastaneye kaldırıldı. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldıran Kemal'in yoğun bakım ünitesinde olduğu bildirildi. Durumu ağır olan 92 yaşındaki yazarın solunum güçlüğü çektiği ve şuur bulanıklığı yaşadığı ifade edildi.

    YanıtlaSil
  8. İngiltere’nin bir numaralı süpermarketler zinciri Tesco tarihinin en büyük mali krizini yaşıyor.

    YanıtlaSil
  9. Hatay Valisi Ercan Topaca, il genelinde kayıt altına alınmış 245 bin Suriyelinin yaşadığını söyledi.sesliyebak

    YanıtlaSil
  10. Marmara Bölgesi Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasının finali Ümraniye'de düzenlendi. 12 finalistin katıldığı gece de hafızlar riyasetinde Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okumak için yarıştı. Gece sonunda yapılan oylamayla en fazla puanı alan Mahmut Sağır birinci seçildi.

    Ümraniye Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Bilim ve İnsan Vakfı'nın katkılarıyla Hafızlar Derneği tarafından düzenlenen Marmara Bölgesi'nde 12 ilden hafızların katıldığı Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleks'inde düzenlenen final bölümüyle sonuçlandı. Sırasıyla sahneye çıkan hafızlar, okuduklar Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Gecede, 2009 yılı Dünya En Güzel Kur'an Okuma Yarışması Birincisi seçilen Ali Tel de Kur'an okudu.

    YanıtlaSil
  11. Yangın, Yeni Yol Caddesi 73 sokakta bulunan 3 katlı Karadoğan Apartman'ın birinci katında saat: 23.30 sıralarında çıktı. İki odalı dairenin yatak odasında bulunan Muazzez Şahin, oturma odasında patlama sesi duydu. Odaya giden Şahin ısıtıcının yandığını ve koltuk takımını alevlerin sardığını görmesi üzerine komşularına sığındı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri apartmanda oturanları tahliye ederek yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri, yarım saat süren çalışma sonucu yangını söndürerek soğutma çalışması yaptı. Yangından yara almadan kurtulan Muazzez Şahin, Fethiye'de inşaat işçisi olarak çalışan eşine ve oğluna telefonla haber verdi. Gözyaşlarına boğulan Şahin'i, komşuları teselli etmeye çalıştı. Soğutma çalışması sonrası yapılan incelemede elektrik ısıtıcısı kablolarının kısa devre yapması nedeniyle yangının çıktığı tespit edildi.

    İtfaiye ekipleri, özellikle eski binalarda bakımı yapılmayan elektrik tesisatlarının aşırı yüklenme sonucu yangın çıkardığını söyledi. İtfaiye ve polis ekipleri yangın ile ilgil

    YanıtlaSil
  12. Silopi ilçesinde, izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.İpekyolu Caddesi'nde izinsiz gösteri yapan yüzleri kapalı grup, yolu trafiğe kapatmak istedi.Bu kişiler, güvenlik güçlerinin dağılmaları yönündeki uyarılarına molotofkokteyli, havai fişek ve taşlarla karşılık verdi.Güvenlik güçlerinin biber gazı ve tazyikli suyla müdahale ettiği kişiler, ara sokaklara kaçtı. .

    YanıtlaSil
  13. Silopi ilçesinde, izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale etti.İpekyolu Caddesi'nde izinsiz gösteri yapan yüzleri kapalı grup, yolu trafiğe kapatmak istedi.Bu kişiler, güvenlik güçlerinin dağılmaları yönündeki uyarılarına molotofkokteyli, havai fişek ve taşlarla karşılık verdi.Güvenlik güçlerinin biber gazı ve tazyikli suyla müdahale ettiği kişiler, ara sokaklara kaçtı. .

    YanıtlaSil